Over ons

Als gepassioneerd reiziger en zaakvoerder van Jempi Reizen, werd ik enkele jaren geleden uitgenodigd voor een prospectietrip naar Dubai. Mijn eerste bezoek aan deze veelzijdige en futuristische stad had me zo geïmponeerd dat ik direct wist dat ik me verder moest verdiepen in deze unieke en groeiende bestemming.
 
Ik was vooral gefascineerd door de diverse belevingen die je tijdens je vakantie hier kunt ervaren. Het wow-gevoel, de imposante gebouwen en de ontelbare luxeresorts laten een enorme indruk na. De continue innovatie zorgt ervoor dat je keer op keer kunt terugkeren met telkens vernieuwing en verandering in de stad. Dit maakt Dubai geen once in a lifetime-bestemming, maar once a year!
 
Je kunt eens logeren in de stad, een andere keer op de palm en een volgende keer misschien in de woestijn. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Ik gaf mijn passie voor deze uitzonderlijke bestemming met liefde door aan mijn team, en na hun eerste trip waren zij ook verkocht aan het wonderlijke Dubai.

In de aanloop naar de wereldtentoonstelling die in Dubai doorging in 2020, groeide mijn belangstelling voor de Emiraten. Dit was het ideale moment om ons als team verder te specialiseren. Zo zag We Are Dubai het levenslicht! Dankzij Expo 2020 (die met een jaar uitstel doorging in 2021 omwille van corona) kenden we een mooie start. Zo organiseerden we meerdere incentive trips en reisden we met o.a. meer dan 350 ondernemers richting Dubai. Samen maken we de mooiste reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten en ons lokaal team zorgt ervoor dat jij voluit kunt genieten van de pracht en verscheidenheid die het land te bieden heeft.

Naast Dubai vind je ook de andere Emiraten in ons aanbod terug. Zo is Abu Dhabi een topper met het Louvre, Ferrari World en de Sjeik Zayed-moskee. Ben je gek op adrenaline?

In Ras al-Khaimah kan je kiezen voor een klim-, zipline- en wandelroute waarbij de langste kabelbaan maar liefst 300 meter lang is. Een unieke ervaring! Fujairah is dan weer de perfecte plaats om in betaalbare luxe te genieten aan sublieme, gouden zandstranden. Ideaal voor snorkelliefhebbers. Je kan een reis naar Dubai inplannen als een citytrip, strandvakantie of als rondreis. 

Ik laat jullie hier alvast even meegenieten van mijn eerste skydive, en ja, natuurlijk was deze in Dubai. Ik sprong uit het vliegtuig boven de skyline van JBR ter hoogte van het Ain Dubai (het grootste rad ter wereld). Ik zag de hotels en de prachtige jachthaven onder mij en had een uitmuntend zicht op The Palm en The World. Wát een ervaring, wát een view! 
 
Reizen naar Dubai of een van de andere Emiraten betekent ook lekker eten op plezante hotspots. Gezien we heel graag onze passie en kennis doorgeven, krijg je dankzij onze We Are Dubai-app na boeking je online reisgids met al onze persoonlijke tips. Zo kom je op plaatsen die je anders nooit zou ontdekken en kun je genieten van het beste die de Verenigde Arabische Emiraten te bieden hebben! Begint het bij jou ook al te kriebelen? 
 
Welkom bij de experten! 

Tot snel in de VAE,
Inge

We Are Dubai organiseert reizen naar de Verenigde Arabische Emiraten
met focus op Dubai, Abu Dhabi en Ras Al Khaimah.

Het WeAreDubai team
Tineke
Inge
Elke
Nathalie
Katrien
Griet
Tanje
We Are Dubai…een nieuw merk met héél veel troeven!
  • Opgestart door reisspecialisten die reeds jaren in het vak zitten.
  • Rechtstreeks bij de Dubai Experts!
  • Ons team werkt vanuit Dubai en België.
  • Wij zoeken naar de beste deals, ontdek hem bij onze prijsknaller!
  • Vertrek vanuit Amsterdam of Brussel
  • Boek online maar met een persoonlijk contact! Wij zijn ook telefonisch bereikbaar.

Wij bieden reispakketten met inclusief vlucht + transfer + hotel en dit met reeds inclusief enkele extra’s zoals bezoek aan Burj Khalifa, een Dhow Cruise, een woestijnsafari, en zo veel meer. Jij kiest zelf welke dag je welk bezoek wilt inplannen, het is reeds inbegrepen in de prijs en wij plannen het in voor jou!
Zo vertrek je goed voorbereid en zonder zorgen op reis. 

Wens je een reis op maat, volledig volgens jouw wensen? Wij zorgen voor een onvergetelijke ervaring op maat met leuke extra tips!

Voor groepen en bedrijven hebben we leuke ideeën, toffe locaties en scherpe prijzen.

Wij zijn er voor u!