Riu Dubai****

Verzorgd All-inclusive hotel

Kenmerken
Het hotel Riu Dubai bevindt zich aan het strand van de Deira-eilanden en biedt een verblijf met 24-uurs-all-inclusiveservice die van uw vakantie een unieke ervaring maakt. De faciliteiten van dit hotel in Dubai zullen u bekoren: vrijetijdszones, zwembaden, wellness, verschillende themarestaurants, het waterpark Splash Water World… en nog veel meer!

Ligging
Het hotel, gelegen op de Deira-eilanden, ligt op 10 km van de luchthaven en 15 km van Dubai centrum.  

Faciliteiten
3 zoetwaterzwembaden, 1kinderbad, een verzorgd aquapark met glijbanen, Spa (mits betaling), 4 restaurants,…

ALL-INCLUSIVE
Dit hotel in Dubai met all-inclusiveservice beschikt over een breed aanbod in gastronomie en u kunt genieten van de recepten die u het meest bekoren. In de restaurants van het Hotel Riu Dubai kunt u genieten van de beste Aziatische, Italiaanse en Libanese gerechten, en tevens bieden zij ontbijt en lunch met live cooking. In de bars zijn op elk moment van de dag snacks en aperitieven verkrijgbaar.

Kamers
STANDAARD TWEEPERSOONSKAMER : De kamer biedt optimaal comfort voor een prettig verblijf. In alle kamers kunt u onder andere comfortabele bedden, airconditioning, een plafondventilator en een minibar verwachten.

In deze reisformule kozen we voor een standaard tweepersoonskamer. Wens je een kamertype van hogere categorie, vermeld het bij boeking en je ontvangt van ons een prijsofferte.

Enkele sfeerbeelden