Burj Khalifa

Het hoogste gebouw ter wereld

In enkele seconden naar 452 meter hoogte waar je kan genieten van een prachtig zicht en een virtuele ervaring waarbij je door de ogen van een valk de stad aanschouwt.

Prijs

Vanaf 45 euro per persoon
Bij een bezoek tijdens de niet-piekuren (10u-15u30 en 19u-23u)

Inbegrepen

  • Toegang tot de Burj Khalifa

Meer info

  • Boek de excursie op voorhand om ontgoocheling ter plaatse te voorkomen
  • Reist u in een formule met het bezoek inclusief? Wij regelen alles voor u!

Wanneer men deze locatie 15 jaar eerder zou bezocht hebben, was er hier enkel een uitgestrekte zandvlakte te vinden. Wat toen nog enkel maar bestond uit zandkorrels en leegte is nu één van de meest bezochte en bruisende plaatsen in Dubai. De voormalige locatie bracht inspiratie voor het grondplan, het werd getekend met als basisidee de vorm van een Spider Lily, een lokale bloem uit de woestijn.

In dit glazen bouwwerk van maar liefst 828 meter hoogte zijn er naast kantoorruimtes en appartementen ook talrijke restaurants, een nachtclub, verscheidene zwembaden en een moskee te vinden. De observatieplatformen met een duizelingwekkend 360 graden zicht op de stad is voor velen een ‘must do’ in Dubai. ‘At The Top’ vind je op de 124e, 125e en 148e verdieping, te bereiken via het winkelcentrum Dubai Mall.

De Burj Khalifa breekt naast het record van de hoogste te zijn, ook het record van meeste aantal verdiepingen, het hoogste restaurant, de hoogste moskee en de hoogste nachtclub ter wereld. Maar wist je dat de hoogste wolkenkrabber nog niet hoog genoeg is voor Dubai? Alles kan beter, hoger en sneller, daarom wordt er in Dubai Creek de Dubai Creek Tower van maar liefst 1,3 kilometer hoog gebouwd.