Burj Khalifa

het hoogste gebouw ter wereld

In deze reisformule is een niet te missen bezoek aan de Burj Khalifa reeds inbegrepen. Na boeking contacteren wij jou om te bespreken wanneer jij dit bezoek wenst in te plannen. Transfer is niet inbegrepen.

Wanneer men deze locatie 15 jaar eerder zou bezocht hebben, was er hier enkel een uitgestrekte zandvlakte te vinden. Wat toen nog enkel maar bestond uit zandkorrels en leegte is nu één van de meest bezochte en bruisende plaatsen in Dubai. De voormalige locatie bracht inspiratie voor het grondplan, het werd getekend met als basisidee de vorm van een Spider Lily, een lokale bloem uit de woestijn.

In dit glazen bouwenwerk zijn er vooral kantoorruimtes en appartementen te vinden, maar ook talrijke restaurants, een nachtclub, verscheidene zwembaden en een moskee. Wat voor velen echter de must do is, zijn de observatieplatformen met een duizelingwekkend 360 graden zicht op de stad. ‘At The Top’ vind je op de 124e, 125e en 148e verdieping, te bereiken via het winkelcentrum Dubai Mall. Met de lift snel je in enkele seconden naar boven, eens daar aangekomen kan je genieten van een prachtig zicht en een virtuele ervaring waarbij je door de ogen van een valk de stad aanschouwt.

Om zeker te zijn dat je naar boven kan, koop je best je tickets op voorhand, zo voorkom je de ontgoocheling ter plaatse wanneer alle tickets uitverkocht zijn.
Maar geen zorgen, kies voor een reispakket met inclusief een bezoek aan Burj Khalifa en wij regelen het voor u!

Openingsuren At The Top: alle dagen open van 10u00 ’s morgens, van zondag tot woensdag tot 22u00 en van donderdag tot zaterdag geopend tot middernacht. Binnen gaan kan tot 3 kwartier op voorhand.

Burj Khalifa breekt naast het record van de hoogste te zijn, ook het record van meeste aantal verdiepingen, het hoogste restaurant, de hoogste moskee en de hoogste nachtclub ter wereld. Maar wist je dat de hoogste wolkenkrabber nog niet hoog genoeg is voor Dubai? Alles kan beter, hoger en sneller, daarom wordt er in Dubai Creek de Dubai Creek Tower van maar liefst 1,3 kilometer hoog gebouwd.